Introductiedagen

Nieuw dit jaar zijn de introductiedagen. Op mijn nieuwe plek in Koedijk organiseer ik vier introductiedagen. Op deze dag vertel ik je alles over biodynamisch tuinieren. Ik vertel o.a. over mijn dagelijks werk in de tuin, over de bodem en het belang van composteren. Ik laat zien hoe ik de werk- en zaaiagenda met alle planetenstanden daarin gebruik om samen te werken met de natuurwezens van Moeder Aarde en de planetenkrachten uit het ons zonnestelsel. Bij de bijenstal vertel ik over de het leven en werken van de bij en hoe zij een mooi voorbeeld zijn om alles te doen voor het grotere geheel. Er is veel ruimte om vragen te stellen en aan het einde van de dag ga je naar huis, met ideeën en handvatten van wat wij als mens kunnen doen om een bemiddelaar te zijn tussen hemel en aarde.

Data 2023: zaterdag 24 juni, vrijdag 14 juli, zaterdag 16 september of woensdag 14 oktober.

Tijd: 10.30-15.30

Maximum aantal deelnemers: 12

Locatie: Koedijk

Prijs: € 65,00 inclusief koffie, thee en een kopje vegetarische soep, neem zelf je lunch mee.

Aanmelden:

NIEUW ! er zijn vier introductiedagen gepland, waarin alle facetten van biodynamisch werken aan de orde komen, een mooie manier om kennis te maken met het biologisch dynamische.  De eerste introductiedag is op zaterdag 24 juni.

Natuurwezens inspiratie dag zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 

Een dag over  het werken met de sterren en planeten, waarin je leert over biodynamisch werken in de praktijk, waarin je al je vragen kan stellen over BD en bijv. de werkagenda op zaterdag 1 juli of vrijdag 7 juli van 10.00 tot 16.00 uur

Met enige onregelmaat stuur ik een nieuwsbrief. Geïnteresseerd?  stuur een mailtje naar tuin@carmencitabd.nl

De basiscursus in Roosendaal is verplaatst naar drie weekenden in 2024, noteer de data alvast in je agenda!