Werken met de sterren en planeten

Deze dag kijken we in kleine groepjes van maximaal 7 personen hoe we het werken met de sterren en planeten in de praktijk kunnen brengen. Er is veel ruimte voor verdieping, neem vooral al je vragen mee, ik stem de dag af op wat er bij de aanwezige cursisten leeft op dit moment. Mogelijke onderwerpen zijn: de zaaiagenda, de verschillende ritmen van de maan, de kwaliteiten van de planeten en de dierenriem, begeleiden van plantbewegingen en de oerplant. Maar ook bijvoorbeeld wisselteelt, hoe om te gaan met onkruiden of ongewenste diersoorten. In het algemeen krijg je praktische handvaten op welke manier je bemiddelaar kunt zijn tussen de wezens van Moeder Aarde en de Engelhiërarchiën uit de planetensferen.

Data 2023: zaterdag 15 april en zaterdag 1 juli

Tijd:  10.00-16.00

Maximum aantal deelnemers: 7

Locatie: Koedijk

Prijs: € 75,00 incl. btw, thee en soep bij de zelf meegebrachte lunch

Aanmelden: telefonisch 06-10231543 of per e-mail tuin@carmencitabd.nl

[terug naar overzicht]

Er zijn nieuwe data gepland voor cursussen en themadagen in 2023, kijk bij ‘Leer en doe’

Agenda “Het juiste moment” 2023 
De agenda is in september uitgekomen. Omdat er grote belangstelling is, hebben we nog een aantal agenda’s bij laten drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.

Met enige onregelmaat stuur ik een nieuwsbrief. Geïnteresseerd?  stuur een mailtje naar tuin@carmencitabd.nl

Zaterdag 15 april vind in Koedijk een cursusdag plaats over werken met sterren en planeten. Over het werken met de agenda, over het dynamisch werken in de tuin, over hoe je een bemiddelaar kunt zijn tussen hemel en aarde en nog veel meer. Neem vooral al je vragen mee!