Werken met de sterren en planeten; biodynamisch werken in de praktijk.

Deze dag kijken we in kleine groepjes van maximaal 7 personen hoe we het biodynamisch werken in de praktijk kunnen brengen. Er is veel ruimte voor verdieping, neem vooral al je vragen mee, ik stem de dag af op wat er bij de aanwezige cursisten leeft op dit moment. Mogelijke onderwerpen zijn: werken met de zaaiagenda, wat doe je op de verschillende ritmen van de maan, hoe zet ik de kwaliteiten in van de planeten en de dierenriem, hoe begeleid ik plantbewegingen en hoe leg ik verbinding met de oerplant. Maar ook bijvoorbeeld het belang van wisselteelt, of hoe om te gaan met onkruiden of ongewenste diersoorten. In het algemeen krijg je praktische handvaten op welke manier je bemiddelaar kunt zijn tussen de wezens van Moeder Aarde en de Engelhiërarchiën uit de planetensferen. Een rijke, verdiepende dag.

Data 2023: zaterdag 15 april, zaterdag 1 juli en vrijdag 7 juli, zaterdag, zaterdag 7 oktober

Tijd:  10.00-16.00

Maximum aantal deelnemers: 7

Locatie: Koedijk

Prijs: € 75,00 incl. btw, thee en soep bij de zelf meegebrachte lunch

Aanmelden: telefonisch 06-10231543 of per e-mail tuin@carmencitabd.nl

[terug naar overzicht]

De agenda 2024 is binnen, bestel hem nu alvast of neem een abonnement! 

NIEUW ! er zijn vier introductiedagen gepland, waarin alle facetten van biodynamisch werken aan de orde komen, een mooie manier om kennis te maken met het biologisch dynamische.  De eerstvolgende introductiedag is op woensdag 18 oktober 2023.

Kom zaterdag 23 september echte levende compost leren maken in Koedijk van 14.00 tot 17.00, van harte welkom! 

Op zaterdag 7 oktober is er een dag over werken met de sterren en planeten. De agenda komt aan de orde, deze keer op verzoek ook de planetenkaart van het Strömungsinstitut Herrischried, en nog veel meer.

Met enige onregelmaat stuur ik een nieuwsbrief. Geïnteresseerd?  stuur een mailtje naar tuin@carmencitabd.nl

De basiscursus in Roosendaal is verplaatst naar drie weekenden in 2024, noteer de data alvast in je agenda!