De werkagenda “Het juiste moment – 2023 ” is uit

Wij zijn heel blij om te melden dat de agenda voor 2023 gerealiseerd is. Het oude formaat is terug, de inleidende teksten zijn aangepast en in de weekteksten is meer aandacht voor de verzorging van bijen.

De agenda is in de winkels te koop voor  €19,50 per stuk. Onderaan deze pagina vind je een lijst met alle verkoopadressen. We werken aan het uitbreiden van onze verkooppunten, dus het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Als er geen verkooppunt bij je in de buurt is, kun je de agenda uiteraard ook bij ons bestellen. We leveren na ontvangst van betaling.

De kosten voor 1 agenda inclusief verzending zijn € 24,10.
De kosten voor 2 agenda’s inclusief verzending zijn € 44,00.

Indien je meerdere agenda’s wilt bestellen, of als het een verzending buiten Nederland betreft, mail ons dan op agenda@carmencitabd.nl voor een opgaaf van de verzendkosten. Verzendingen naar België kunnen gedaan worden via www.kollebloem.be

Bestellen kan door  een mail te sturen naar agenda@carmencitabd.nl.  Vermeld daarin je naam, je volledige adres, en het aantal agenda’s dat je wilt ontvangen. Het verschuldigde bedrag vervolgens overmaken naar rekening NL97 TRIO 0788 9372 19  t.n.v. Stichting Luca, onder vermelding van je naam en aantal agenda’s. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling opgestuurd.

Voor de gebruikers die graag een abonnement willen op de agenda vragen wij nog even geduld te hebben. We streven ernaar om vanaf volgend jaar weer een abonnement aan te kunnen bieden.

Agenda “Het juiste moment” 2023 ligt in de winkels 
De agenda van 2023 is verstuurd naar de winkels. We zijn blij om de tweede uitgave van de werkgroep aan jullie te presenteren. Dit jaar zijn de teksten aangepast en er is meer aandacht voor bijen in de weekteksten. Het oude formaat is weer terug. Klik hier voor meer informatie

Preparatendag 2022
Zondag 27 november vind de jaarlijkse preparatendag plaats. Eenieder maakt deze dag een vegetarisch compostpreparaat en neemt dat aan het einde van de dag mee naar huis. Doorgaans kun je daar een jaar lang je hopen mee prepareren. Voor meer informatie klik hier