De werkagenda “Het juiste moment – 2022” is gerealiseerd!

Na het bericht van vorig jaar, dat “Het juiste moment – werkagenda voor tuin en land 2021” de laatste was die door Stichting de Zonnetuin zou worden uitgegeven, is er veel vraag geweest naar een vervolg. Ook toonden gebruikers van de agenda belangstelling voor het zelf leren maken van de agenda.

Ik heb samen met Carolien Dekker, die de laatste jaren betrokken was bij het maken van de weekteksten voor de agenda, het initiatief genomen om een cursus te verzorgen over de achtergronden van het samenstellen van de agenda. Daaruit is een enthousiaste werkgroep ontstaan en zij hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het realiseren van een agenda voor 2022.

Deze uitgave zal eenmalig in A5-formaat verschijnen. Volgend jaar verschijnt hij weer in het vertrouwde formaat. In de agenda 2022 vind u wederom de 52 weekoverzichten met de gunstige tijden in groen en de ongunstige in rood gedrukt. Met elke week zo veel mogelijk adviezen voor zaaien, planten, grondbewerkingen, snoeien, en nog veel meer. De tijden in de agenda zijn gebaseerd op astronomische gegevens.

De prijs van deze agenda is €19,50 per stuk. De verzendkosten zijn € 4,60. Voor bestelling stuurt u een mail met uw adresgegevens naar agenda@carmencitabd.nl. Indien U meerdere agenda’s wilt bestellen, of indien het een verzending buiten Nederland betreft, mail of bel ons dan voor een opgaaf van de verzendkosten. Verzendingen naar België kunnen gedaan worden via www.kollebloem.be/zaaikalender-2022

De agenda is bij de stichting al uitverkocht, wat is dat ontzettend snel gegaan! Dank aan iedereen die het vertrouwen had in ons en de agenda vooraf bestelde. Mogelijk gaan we herdrukken, maar vooralsnog ligt de agenda gelukkig nog in veel winkels. Lukt het je niet om een agenda te bemachtigen, neem dan contact met ons op. Hieronder vind je een lijst met verkoopadressen.

Werkagenda “Het juiste moment” voor 2022 is gerealiseerd! 

Op 19 september zijn we gestart met het uitzoeken van alle gegevens en het maken van de weekteksten, op 24 december kwam de eerste lichting van de drukker, en nu op 21 januari is de agenda uitverkocht bij onze stichting. Gelukkig ligt hij nog in veel winkels,  klik hier voor meer informatie over de agenda en de verkoopadressen. 

Basiscursus

Op 30 januari gaat er weer een basiscursus van start. Klik hier voor meer informatie