Zon en Maan

Als je de werkagenda van de Zonnetuin of de zaaiagenda van Maria Thun voor het eerst onder ogen krijgt, kan het gebeuren dat het je duizelt. Zo’n veelheid aan informatie, waar begin je? Om niet de moed te verliezen en het overzicht te houden, kan je eerst beginnen met de maan. De maan noemen we ook wel de dagelijkse huishoudster en kan een leidraad zijn in je werk in de tuin. De zon in zijn jaarlijkse loop door de dierenriem heeft een diepe langdurige werking als je hem gebruikt bij bepaalde belangrijke handelingen in de tuin, zoals het moment van inwerken van compost. Op deze cursusdag gaan we dieper in op de werking van deze twee planeten en natuurlijk de Engelhiërarchieën die vanuit de sfeer van deze planeten werken, zowel in je werk in de tuin als in jezelf, want tenslotte werken deze Engelen door jou heen bij alles wat je doet.

Deze cursusdag staan dus Zon en Maan centraal en hoe je deze in kan zetten in je werk in de tuin.

 

Data 2019: zondag 7 juli

Tijd:  10.00 tot 13.00

Maximum aantal deelnemers: 6

Locatie: Volkstuinvereniging het Levend Land, Zuidschalkwijkerweg 7b, 2024 JB Haarlem

Prijs: € 40,00 incl. btw, thee en iets lekkers

Aanmelden: telefonisch 023-5277953 of per e-mail tuin@carmencitabd.nl

[terug naar overzicht]

 

20 januari start er weer een basiscursus, vijf zondagen, tweewekelijks in Haarlem. Voor vragen en inschrijving mail naar tuin@carmencitabd.nl

6 februari maken we een vegetarisch compostpreparaat op tuinderij klein Alma in Bedum (Groningen) kom je ook? Geef je op bij Aukje info@kleinalma.nl of klik hier voor meer info. 

Kom op 15 februari naar mijn werkgroep over de werkagenda op de winterconferentie van de BD-vereniging.