Zelf een werkagenda samenstellen

De werkagenda 2021 van Stichting de Zonnetuin is de laatste uitgave. Ga je hem ook zo missen? Ik organiseer samen met Carolien Dekker een dag waarin we inzichtelijk maken hoe je alle standen van zon, maan, sterren en planeten zelf kunt opzoeken, interpreteren en uitwerken.

Aan het einde van de dag kun je hiermee zelf verder en ben je in staat om zelfstandig de agenda te maken. Bovendien krijg je van ons een werkmap mee met alle benodigde informatie zodat je alles thuis na kunt lezen. We onderzoeken ook de mogelijkheid om de agenda 2022 tot stand te brengen als een gezamenlijk project.

Carolien en ik kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan. Wij ervaren het als ontzettend waardevol om je hierin te verdiepen. Het geeft een andere kijk op de agenda en helpt je meer inzicht te krijgen en je meer bewust te worden van de werking van de sterren en planeten.

Datum 2021: zondag 19 september

Tijd:  10.00 tot 16.00

Locatie: Villa Vijf33, Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Prijs: € 115,00 incl. btw, koffie. thee en een kom vegetarische soep. Lunch graag zelf meenemen

Maximum aantal deelnemers: 16 ( 19 SEPTEMBER IS VOLGEBOEKT – Wil je er graag bij zijn? geeft je op voor de wachtlijst, bij grote belangstelling wordt een tweede dag ingepland)

Aanmelden: telefonisch 06-10231543 (Carmencita) of per e-mail tuin@carmencitabd.nl

[terug naar overzicht]

De werkagenda 2021 van de Zonnetuin is de laatste uitgave. Ga je hem ook zo missen? Wil je graag leren hoe je de gegevens zelf opzoekt? Je vindt het op blz. 163 van de agenda. Wil je daar graag begeleiding in?  Zondag 19 september gaan we daarmee samen aan de slag gaan. Klik hier voor meer informatie.

Zaterdag 3 juli 2021 of zondag 5 september: werken met sterren en planeten, een inspirerende dag waarin we verdieping zoeken in het werken in kosmische ritmen. Klik hier voor meer informatie. 

Zaterdag 25 september 2021: workshop compost, nadat we ons eerst verdiepen in de o.a. de fasen van de composthoop bouwen we gezamenlijk een hoop op. Klik hier voor meer informatie.