Zelf een werkagenda samenstellen

De werkagenda 2021 van Stichting de Zonnetuin is de laatste uitgave. Ga je hem ook zo missen? Ik organiseer samen met Carolien Dekker een dag waarin we inzichtelijk maken hoe je alle standen van zon, maan, sterren en planeten zelf kunt opzoeken, interpreteren en uitwerken.

Aan het einde van de dag kun je hiermee zelf verder en ben je in staat om zelfstandig de agenda te maken. Bovendien krijg je van ons een werkmap mee met alle benodigde informatie zodat je alles thuis na kunt lezen. Met de eerste groep die deze dag volgde op 19 september is inmiddels een enthousiaste werkgroep ontstaan die onderzoekt of we de agenda uit kunnen gaan geven en in welke vorm. Je kunt je na de les of op een ander moment aangeven of je je daarbij aan wilt sluiten.

Carolien en ik kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan. Wij ervaren het als ontzettend waardevol om je hierin te verdiepen. Het geeft een andere kijk op de agenda en helpt je meer inzicht te krijgen en je meer bewust te worden van de werking van de sterren en planeten.

Datum 2021: zondag 31 oktober 

Tijd:  10.00 tot 16.00

Locatie: Villa Vijf33, Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Prijs: € 115,00 incl. btw, koffie. thee en een kom vegetarische soep. Lunch graag zelf meenemen.

Minimum aantal deelnemers: 6 /Maximum aantal deelnemers: 15

Aanmelden: telefonisch 06-10231543 (Carmencita) of per e-mail tuin@carmencitabd.nl

[terug naar overzicht]

De werkagenda 2021 van de Zonnetuin is de laatste uitgave. Zondag 19 september heb ik samen met Carolien Dekker een geslaagde dag verzorgd over het hoe en wat van het maken van een agenda. Daaruit is een enthousiaste groep van 15 mensen ontstaan die gaan onderzoeken of de agenda 2022 al dan niet digitaal of in fysieke vorm door kan gaan. Hou de site in de gaten voor meer informatie hierover. 

31 oktober  zullen we een extra dag organiseren waarin we nogmaals uitleggen hoe je de agenda zelf vorm kunt geven. Je kunt je daarna vrijblijvend aansluiten bij de enthousiaste groep vrijwilligers, maar alleen het volgen van deze dag geeft al veel inzicht.